top of page
20230417_224117.jpg

Arrangementen

Er is altijd wel iets te vieren!

Een verjaardag, een jubileum, een promotie, of gewoon omdat het gezellig is.

Bij Gastrobar Wendy kun je terecht voor diverse feesten en partijen, van klein tot groot.

Vier het leven bij Gastrobar Wendy!

Theetijd! Kom gezellig met vriendinnen bijkletsen en genieten van een heerlijke High Tea! Lekkere  verrassende combinaties van zoetigheden en hartige snacks.

Feest

Feest

Het kan een zoektocht zijn als je een bijzonder moment wilt vieren. Dan hebben wij goed nieuws; je hebt dé plek voor jouw “Bijzondere moment" gevonden! Gastrobar Wendy is een gemoedelijke locatie in het Hart van Brabant. Wij zijn de locatie waar je een mooi feest of evenement kan vieren.

Baby Shower

Er is een baby op komst! Hoe geweldig is dat, vind je niet? Hoe leuk is het om alvast samen dit nieuwe leventje te vieren? Om te fantaseren over de kleine en hoe het leven zal zijn wanneer de baby er is. Om ervaringen uit te wisselen en mooie wensen te uiten.

En hoe leuk zou het zijn om dat bij Gastrobar Wendy te doen?
Dus of je nu een babyshower organiseert voor iemand anders of voor jezelf: wij ontvangen je met open armen in De Babyshower locatie van Rijen en zorgen ervoor dat jullie samen in een ontspannen sfeer een prachtig (verrassings)feest vieren. Wat je ideeën ook zijn, vertel het ons! We helpen je graag met het organiseren van de beste babyshower ooit.

baby Presents
bottom of page